Wat is PlusDeals?

PlusDeals (voorheen Riston) is ruim 20 jaar de specialist in klantenbinding in België en Luxemburg.

Wij bieden zowel eigen digitale klantenkaarten onder merk Vplus als PlusDeals bij honderden aangesloten handelaren als gepersonaliseerde digitale klanten & geschenkkaarten voor individuele handelaren, ketens en ten behoeve van steden & gemeenten.

Al onze oplossingen zijn steeds eenvoudig en transparant naar zowel de handelaar als de kaarthouder.

Wij hebben systemen die zowel online als offline werken

In functie van de wensen van de handelaren bieden wij kaarten met een smartchip, barcode, QR code of voorzien van RFID technologie.

Wij begeleiden elke handelaar niet alleen bij implementatie maar ondersteunen onze handelaren continu met optimalisatie van de systemen en uitwerken van relevante marketing & promotionele acties.

Kortom PlusDeals biedt de meest gebruiksvriendelijke oplossingen voor zowel de handelaar als voor de kaarthouder.

Breng een handelaar aan!

En krijg een etentje voor twee cadeau.

Voor meer informatie, Klik hier!

Ontdek onze digitale geschenkbon!

Een ideaal cadeau voor en door lokale handelaars.

Meer informatie, Klik hier!

Ontdek onze spaarsystemen!

Zowel online als offline hebben we interessante oplossingen.

Voor meer informatie, Klik hier!

Geschiedenis

1995

Riston NV werd in 1995 opgericht door Gilbert Cloeckaert. Na meer dan 25 jaar ervaring als commercieel directeur bij Valois, de moeder van alle kortingssystemen.

Met de introductie van de Vplus card, werd de waardige digitale opvolger van het alom bekende Valois zegel geboren en werd het vrij snel de norm voor electronische getrouwheidskaarten ten behoeve van de kleinhandelaars en kleine handelskernen.

2009

In 2009 werd Gilbert Cloeckaert door zijn zoon Bert opgevolgd, die voorheen een internationale loopbaan had. Onder zijn leiding werden de systemen helemaal vernieuwd en werden gepersonaliseerde klantenkaarten alsook stadskaarten geïntroduceerd.

2014

In 2014 heeft de familie Vermassen uit Keerbergen het bedrijf overgenomen.

Behalve het verder uitbouwen van de bestaande systemen, werd het productengamma grondig uitgebreid met een nieuw online spaar- en betaalplatform Plusdeals. Hiernaast worden marketing diensten ontwikkeld voor en ten behoeve van onze handelaren en kaarthouders.

Onze ambitie is uit te groeien tot de geprefereerde specialist in klantenbinding in België, Luxemburg en Noord Frankrijk.

2018

In 2018 worden klantenbeurtsystemen toegevoegd aan het aanbod van PlusDeals voor een nog aangenamere klantenbeleving.