PlusDeals

Dit nieuwe spaarsysteem is een open spaarprogramma die toelaat voor de consument bij verschillende aangesloten handelaren punten te sparen en te spenderen met slechts een kaart.

Elke handelaar bepaalt zelf het kortingspercentage die hij wenst toe te staan.

Een kaart vervangt dus de traditionele klantenkaart. Behalve een traditionele plastic card, die eruit ziet als een bankkaart, ontvangt elke kaarthouder die het wenst, met smartphone ook gratis een app.

Deze app kan gebruikt worden als kaart, maar biedt als bijkomend voordeel dat hij/haar het saldo kan consulteren, een nieuwbrief kan consulteren, andere aangesloten handelaren kan opzoeken.

Uiteraard kan de kaart ook anoniem gebruikt worden.

Wij begeleiden al onze handelaren bij implementatie en geregeld komen onze vaste vertegenwoordigers langs om de handelaren te voorzien van uitgebreide rapportages van hun klanten en geven advies tot inrichten van marketing en promotionele acties.

Meer informatie

Plusdeals online klantenkaart & app

PlusDeals_Website_WaaierKaarten

Plusdeals perso, de online klantenkaart

Digitaal

PlusDeals Perso

Dit gepersonaliseerd spaarsysteem wordt ingericht voor gebruik enkel en alleen voor de betrokken handelaar of keten.

De handelaar bepaalt zelf het kortingensysteem volgens zijn inzichten en wensen.

Er wordt voorzien in gepersonaliseerde kaarten en in een gepersonaliseerde app.

Bovendien laat het platform toe heel gemakkelijk klantenbeheer in te richten door het aanmaken van doelgroepen & rapportages. De mail module laat verder toe zelf mailings te organiseren naar de gewenste doelgroepen.

Wij begeleiden al onze handelaren niet alleen bij implementatie, maar wij komen ook geregeld langs om te voorzien in uitgebreide rapportages van hun klanten en geven advies tot inrichten van marketing en promotionele acties.

Meer informatie
Benieuwd naar meer?