V-Plus

Dit open spaarsysteem is ruim 20 jaar een bewezen en uniek gezamenlijk spaarprogramma die toelaat voor de consument bij verschillende honderden handelaren punten te sparen en te spenderen met slechts een kaart.

Dit is zeer motiverend voor de consument die snel en gemakkelijk grote hoeveelheden punten spaart op één en dezelfde kaart, waardoor deze kaart in de top drie belandt van de klantenkaarten in zijn/haar portefeuille.

Meer informatie

V-plus klantenkaart

v-plus-card

De Perso klantenkaart van Plusdeals

Kaart-Supra-Mielen

Perso

Bij Perso wordt binnen een gesloten circuit punten gespaard door de consument. Deze spaaroplossing is ideaal voor een individuele handelaar of winkelketen. Deze kaart wordt volledig gepersonaliseerd naar wens van de handelaar en vervangt de papieren klantenkaart. Deze kaart biedt als bijkomend voordeel dat al uw klantengegevens beschikbaar zijn voor analyse en marketing doeleinden.

Meer informatie

Pharma

Specifiek voor apotheken werd een gesloten spaar- en betaal systeem ontwikkeld. Deze kaart heeft een typisch apothekersdesign, maar kan tevens volledig gepersonaliseerd worden naar de wens van de desbetreffende apotheker.

Meer informatie

De pharma spaarkaart van Plusdeals

pharma-card
Benieuwd naar meer?