Klantenkaarten & spaarsystemen voor winkelcentra & gemeenten.

Handelskern_spaarkaart

Voor Gemeentes en Winkelcentra

Om de lokale economie te bevorderen, wordt vanuit de gemeente of handelsvereniging, meer en meer het belang ingezien om gezamenlijk voor de handelaren te voorzien in een gemeentelijke geschenkbon en/of een spaarkaart.

Geschenkbonnen

Vele gemeenten overwegen of hebben reeds een papieren geschenkbon. Niet enkel een origineel idee voor de consumenten maar ook ideaal om de lokale handelaars te ondersteunen en te versterken.

Grote nadeel van de papieren geschenkbon is de administratieve last bij verwerking op niveau van de gemeentes en de vaak omslachtige processen voor handelaren om de bestede bedragen terug te innen.

Met de digitale geschenkbon oplossingen valt de last van administratieve verwerking bij gemeenten en handelaren weg en bovendien bieden wij de mogelijkheid om met de klantendatabase gericht te werken voor latere promotionele ondersteuning van de handelaren. Uiteraard alles in lijn met de richtlijnen en wetgeving inzake data privacy. Klik hier en vraag meer informatie aan.

Spaar- en betaal systemen

Onze systemen voor digitale geschenkbonnen zijn vrij gemakkelijk uitbreidbaar tot spaar-en betaalsystemen voor de gemeente of handelscentrum. Klik hier en vraag meer informatie aan.

Offline en Online oplossingen

Benieuwd naar de werking van onze offline en online oplossingen? Klik hier voor meer informatie.

Promoties en marketing

Zodra er een minimum aantal handelaren participeren in het geschenkbonnen programma, ondersteunen wij met relevant POS materiaal, gebrand naar wens van de gemeente of handelarenvereniging. Tevens kan een specifieke website ingericht worden, alsook kunnen wij helpen bij gerichte lokale persberichten.